BRITEK är en av de marknadsledande aktörerna inom formställningar för byggande av broar, kraftverk och tyngre industrier i Sverige. Vi bedriver även verksamhet i Norge.
Företaget har idag totalt fjorton anställda och kontor i Falun och Göteborg. Vårt lager och vår montagegrupp är placerat i Göteborg.
Verksamheten växer och vi behöver förstärka vår organisation på montagesidan. Därför söker vi nu ytterligare formställningsmontörer.
Du kommer att arbeta med montage av vårt formställningssystem CUPLOK på projekt i både Sverige och Norge. Du utgår från Göteborg men ska vara beredd att resa veckovis över hela landet och i Norge.
B-körkort är ett krav. Erfarenhet från formställningsbyggnad och bygg- och anläggningsbranschen är meriterande. Ställningskurs 2-9m är meriterande.
Som person är du serviceinriktad med ett starkt driv och engagemang. Du har lätt för att kommunicera med både kollegor och kunder. Vidare är du driven och noggrann och har hög arbetsmoral.
I BRITEK blir du delaktig i det spännande arbetet som pågår att bygga framtidens infrastruktur. Vi erbjuder en anställning i ett framgångsrikt företag med möjlighet till varierande arbetsuppgifter i en stimulerande miljö där det är högt i tak. Vi värnar också om dina idéer och ditt välbefinnande. Avtalsenlig lön enligt byggavtalet.
Ansökan med CV, personligt brev skickas till: jobb@britek.se senast 2015-07-31. Vi går igenom urvalet löpande och tjänster kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Vid frågor rörande tjänsten kontakta VD Thomas Lidin på e-post jobb@britek.se eller telefon 031-3408282.